haarlem culinair
Haarlem
-
Grote Markt
Thursday
1
August
2019
Sunday
4
August
2019
meer informatie
Haarlem Jazz and More
Haarlem
-
centrum Haarlem
Heel Haarlem muzikaal op z'n kop. Een van de oudste muziekfestivals van Haarlem laat zich weer van haar beste kant zien met een waanzinnige line-up bezoek de site voor meer info.
Wednesday
14
August
2019
Sunday
18
August
2019
meer informatie
Bubbels & Bites
Bloemendaal
-
Donkerelaan
Friday
23
August
2019
Sunday
25
August
2019
meer informatie
Proefpark
Haarlem
-
Kenaupark Haarlem
Het sfeervolle event met foodtrucks entertainment en parksfeer. Leuk voor jong en oud meer info op de website.
Friday
23
August
2019
Sunday
25
August
2019
meer informatie

De Vegetarische Restaurantweek van start met 531 restaurants

12
March
2019

De vernieuwde editie van De Vegetarische Restaurantweek gaat op maandag 11 maart van start met 531 restaurants door het hele land. De Vegetarische Restaurantweek is onderdeel van de Nationale Week Zonder Vlees die eveneens van start gaat met ruim 50.000 deelnemers die deze hele week geen vlees te eten.

Deze editie van De Vegetarische Restaurantweek gaat van start met een recordaantal aan restaurants: maar liefst 531 horeca-zaken door heel Nederland doen mee. Bijzondere deelnemers zijn Peter Lute met zijn vegetarische pop-up restaurant in Explore (Muiden), Goldfinch Brasserie in het Waldorf Astoria Hotel (Amsterdam), Ratatouille Food & Wine* (Haarlem), het museumrestaurant van De Hermitage (Amsterdam) en de vernieuwende Jack Bean (Rotterdam). Daarnaast doen er een aantal ketens mee met alle locaties in Nederland: Anne & Max, De Bijenkorf, Bagels & Beans, SLA, Subway en The Commons van The Student Hotel.

De Vegetarische Restaurantweek duurt van 11 tot en met 17 maart 2019, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees. Alle chefs van de deelnemende lunchrooms, cafés en restaurants laten zien, proeven en ervaren hoe fantastisch de groentekeuken kan smaken. Reserveer een tafeltje.

Binnen en rondom Haarlem doen de volgende restaurants mee aan
De Vegetarische Restaurantweek:

SLA Haarlem - Kruisweg 68B, Haarlem
SLA is een 100% biologische saladebar waar je naast voedzame, vullende salades ook (warme) bowls bomvol groenten kunt krijgen. Maar ook warme soepen en veganistische toetjes waar je bij gaat watertanden

Anne & Max Haarlem - Zijlstraat 68, Haarlem
Bij Anne & Max wordt gewerkt met verse, authentieke, lekkere en gezonde producten. Boven alles zijn ze jouw huiskamer in de stad, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent.

Meneer Frans - Klein Heiligland 8, Haarlem  
Meneer Frans siert sinds de lente van 2014 hartje Haarlem met een trendy horeca gelegenheid. Een shop-in-shop in het monumentale pand van Van Duivenboden Interieur

Ratatouille Food & Wine - Spaarme 96, Haarlem
Ratatouille aan het Spaarne in Haarlem is een mix van de Franse keuken in de realiteit van vandaag.

Popocatepetl The Mexican Haarlem - Riviervismarkt 1-3, Haarlem  
Popocatepetl Haarlem is nu ook je lunch adres voor het weekend! Geniet van een gezonde Mexicaanse gerechten bij Popo Haarlem.

Restaurant Petossi - Lange Veerstraat 15, Haarlem  
Gevestigd in hartje Haarlem, is daar Restaurant Petossi. De multiculinaire keuken vol Hollandse trots.

Terug naar HorecaUITmuntend