H&L producties zorgt voor een spectaculaire opening van nieuwe Albert Heijn Vos in Koog aan de Zaan.

De supermarktketen AH Vos opende dinsdag 5 februari na de verbouwing van de oude winkel een grotere nieuwe AH Vos in Koog aan de Zaan. H&L zorgde die dag voor een sensationele opening van deze enorme supermarkt.

Na een speech van de eigenaren vond de opening plaats. Acht kinderen namen plaats op een hometrainer met een AH Vos shirt aan en begonnen zo hard te trappen als zij konden. Tijdens het trappen verschenen er lichtstralen achter elke fiets die een pad volgde naar het Albert Heijn logo.

Na een minuut hard trappen bereikten de stralen het AH-logo en viel het doek dat voor de winkel hing. Vervolgens kwamen er dansers uit de winkel tevoorschijn en voerde zij een stuk choreografie uit in AH-kleding.

Na twee weken hard werken aan de metamorfose van 1200m² naar 2500m²  werd de winkel opengesteld aan het publiek en konden mensen hun eerste boodschappen doen na de verbouwing.

De eigenaren wilden al een hele poos de winkel vergroten. De grootste reden hiervoor was het magazijn. De winkel is na deze verbouwing verdubbeld zodat er genoeg ruimte is in het magazijn en werknemers elkaar niet in de weg lopen. Er is bovendien ook nog een stuk winkel bij gekomen.

Dit filiaal van Albert Heijn bevindt zich onder de snelweg de A8. Dit maakt de supermarkt extra uitzonderlijk.

HenL Producties
Evenementen, organisatie en advies.

Updates

/hlproducties

henl.nl/blog

HenL Producties
Evenementen, organisatie en advies.


H&L PRODUCTIES

Als het origineel moet zijn

PRODUCTIE | ORGANISATIE | PLANNING | ADVIES

H&L PRODUCTIES
Wateringweg 6
2031 EJ  Haarlem
Nederland

Tel: 023 542 43 35
H. Leeflang: 06 54 987 493
L. Hasselman: 06 54 987 494

Email: info@henl.nl
Website: https://henl.nl

KvK: 33 26 76 27

Haarlem Culinair

Bubbles & Bites

SpaarneConcert

HorecaUITmuntend

De Lekkerste Nacht

H&L Producties