H&L online 2016

Nog even en dan presenteren wij weer onze smaakvolle zomerse evenementen Haarlem Culinair én Bubbels & Bites. Voor het zo ver is presenteren wij onze nieuwe website. hennyenluukJe hebt het misschien al gemerkt bij onze evenementen, maar we zijn er druk mee. Of het nu gaat om organiseren, ondersteunen of adviseren, je komt ons overal tegen.
Om een indruk te geven van wat H&L Producties allemaal aan het doen is en om ons nog beter te kunnen bereiken en volgen hebben wij onze website totaal vernieuwd.
Je ziet nu direct de laatste nieuws-updates en onze posts via de social-media-kanalen. Volg je ons nog niet? Check rechts bovenaan de website voor onze Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn.
Ook kun je je onder dit bericht aanmelden voor onze nieuwsbrief, dan hoef je het niet eens te volgen, dan houden wij je vanzelf af en toe op de hoogte. Wel zo makkelijk.

Uiteraard zijn we enorm benieuwd wat jij van de website vindt. Kun je alles vinden? Hoe is ie in gebruik? En nog belangrijker, volg je ons al? Doen he! We horen graag van je wat je van de nieuwe website vindt en je weet ons nu te vinden!

H&L Producties, als het origineel moet zijn!

Realisatie online concept: Remco Rhee Produkties

[wysija_form id=”1″]

Updates

/hlproducties

/hlproducties

henl.nl/blog


H&L PRODUCTIES

Als het origineel moet zijn

PRODUCTIE | ORGANISATIE | PLANNING | ADVIES

H&L PRODUCTIES
Wateringweg 6
2031 EJ  Haarlem
Nederland

Tel: 023 542 43 35
H. Leeflang: 06 54 987 493
L. Hasselman: 06 54 987 494

Email: info@henl.nl
Website: https://henl.nl

KvK: 33 26 76 27

Haarlem Culinair

Bubbles & Bites

SpaarneConcert

HorecaUITmuntend

De Lekkerste Nacht

H&L Producties


online concept © hosting
Remco Rhee Producties