Het was weer een feest rond Bloemencorso in centrum Haarlem

De praalwagens van het Bloemencorso Bollenstreek trokken zaterdag 22 april door de regio van Noordwijk naar Haarlem. Om 9.30 uur vertrokken ze vanaf de Wilhelminaboulevard in Noordwijk. Rond 21.30 kwamen ze Haarlem binnen.

De optocht bestond uit zo’n twintig praalwagens en meer dan dertig met bloemen versierde bijzondere wagens. De stoet werd traditiegetrouw begeleid door muziekkorpsen.
De wagens waren zondag 23 april de hele dag te bewonderen op de Gedempte Oude Gracht-Nassaulaan in Haarlem. Dit werd opgeleukt met  allerlei festiviteiten door H&L verzorgde artiesten zoals steltloopacts, oude ambachten diverse muziek en live-radio met optredens van upcomming Haarlemse artiesten op het podium van RTV Haarlem 105.
Ook voor de inwendige mens waren er voldoende lekker hapjes van ambachtelijke stroopwafels, broodjes beenham tot een hamburger van the Big BBQ grill ook waren er enkele foodtrucks. .

Het Bloemencorso van de Bollenstreek is het enige corso dat wordt opgebouwd met bolbloemen zoals hyacinten, tulpen en narcissen. Het thema van de wagens dit jaar was Dutch Design.

Updates

/hlproducties

/hlproducties

henl.nl/blog


H&L PRODUCTIES

Als het origineel moet zijn

PRODUCTIE | ORGANISATIE | PLANNING | ADVIES

H&L PRODUCTIES
Wateringweg 6
2031 EJ  Haarlem
Nederland

Tel: 023 542 43 35
H. Leeflang: 06 54 987 493
L. Hasselman: 06 54 987 494

Email: info@henl.nl
Website: https://henl.nl

KvK: 33 26 76 27

Haarlem Culinair

Bubbles & Bites

SpaarneConcert

HorecaUITmuntend

De Lekkerste Nacht

H&L Producties


online concept © hosting
Remco Rhee Producties