Bubbels & Bites
Bloemendaal
-
Donkerelaan
Friday
23
August
2019
Sunday
25
August
2019
meer informatie
Proefpark
Haarlem
-
Kenaupark Haarlem
Het sfeervolle event met foodtrucks entertainment en parksfeer. Leuk voor jong en oud meer info op de website.
Friday
23
August
2019
Sunday
25
August
2019
meer informatie
Haarlemse Muggenronde
Haarlem
-
Grote Markt
24-31 augustus Haarlemse muggenronde - (24/8) Grote Markt
Saturday
24
August
2019
Saturday
31
August
2019
meer informatie
Haarlem Tapt
Haarlem
-
30-31 augustus Haarlem Tapt Festival - Bolwerken
Friday
30
August
2019
Wednesday
31
July
2019
meer informatie
Mars der Muzikanten
Haarlem
-
Grote Markt
01 september Mars der Muzikanten - Centrum/Grote Markt
Sunday
1
September
2019
Sunday
1
September
2019
meer informatie
Vrijwilligersmarkt
Haarlem
-
Grote Markt
08 september Vrijwilligers Markt - Grote Markt
Sunday
8
September
2019
Sunday
8
September
2019
meer informatie
Open monumentendagen
Haarlem
-
Hele stad
14 - 15 september Open monumenten dagen - Stad
Sunday
8
September
2019
Monday
8
July
2019
meer informatie
TEVA Halve van Haarlem
Haarlem
-
Parcours door en rond Haarlem
29 september TEVA Halve van Haarlem - Centrum
Sunday
29
September
2019
Monday
29
July
2019
meer informatie
MUGFEST
Haarlem
-
Grote Markt
06 oktober Mugfest - Grote Markt
Sunday
6
October
2019
Sunday
6
October
2019
meer informatie
THT-Diner
Haarlem
-
van de Valk
Wereldkeuken gerechten bereid door topkoks met producten die tegen de houdbaarheidsdatum aanzitten in het restaurant van Hotel van der Valk. Meer informatie en reservering via de website www.tht-diner.nl
Tuesday
8
October
2019
meer informatie
THT-Budget Diner
Haarlem
-
Nova College
Een budget diner bereid door de koksleerlingen van het Novacollege met producten die tegen de houdbaarheidsdatum aanzitten. Meer info en reserveren via https://www.tht-diner.nl
Wednesday
9
October
2019
Wednesday
9
October
2019
meer informatie
THT-Vega Diner
Haarlem
-
NOVA College
Vegetarische- en stampotgerechten met producten die tegen de houdbaarheidsdatum aanzitten, bereid door de koksleerlingen van het Novacollege. Meer info en reserveren via de site https://www.tht-diner.nl
Thursday
10
October
2019
Thursday
10
October
2019
meer informatie
WK-koken
Haarlem
-
Winkelcentrum Schalkwijk
Het WK koken (door welke inwoners met welke culturele achtergrond wordt het best gekookt in Haarlem?) De wedstrijd met amateurkoks met verschillende culturele achtergrond. Wie maakt de favoriete snack. Kookbeleving in het theater van Winkelcentrum Schalkwijk selectieronde.
Saturday
9
November
2019
Saturday
9
November
2019
meer informatie
WK-Koken
Haarlem
-
Winkelcentrum Schalkwijk
Het WK koken (door welke inwoners met welke culturele achtergrond wordt het best gekookt in Haarlem?) De wedstrijd met amateurkoks met verschillende culturele achtergrond. Wie maakt de favoriete snack. Kookbeleving in het theater van Winkelcentrum Schalkwijk finale.
Sunday
10
November
2019
Sunday
10
November
2019
meer informatie

23 t/m 25 AUGUSTUS 2019
DONKERELAAN BLOEMENDAAL

23, 24 en 25 augustus 2019 bubbles & bites in
bloemendaal

Bubbels & Bites, zesde editie.
Alweer de zesde editie van Bubbles & Bites Bloemendaal. Van 23 tot en met 25 augustus wordt het weer genieten tijdens het feest der herkenning op de Donkerelaan.
Dit keer plaatsen we een centraal terras waar het eten en nuttigen van een consumptie centraal staat. Het grote feest der herkenning en ontmoeting. Bijpraten en genieten.
Daar gaat het over tijdens Bubbles & Bites Bloemendaal
Vrijdag vanaf 16:00 uur
Zaterdag vanaf 16:00 uur
Zondag vanaf 16:00 uur
Organisator Bubbles & Bites

deelnemers 2019

  bartje bloemendaal en de mosselen van Gerard van Es


  Het is mosseltijd bij Bartje Bloemendaal niet alleen in het restaurant maar ook tijdens Bubbles & Bites daar staan we met Gerard van Es om u van de mosselen te laten genieten.
  "Gerard van Es, vis sinds 1960, staat met zijn visrestaurant en viswinkel voor oer-Hollandse Noordzeevis. Dagvers, duurzaam en dichtbij de bron. Van zijn ‘eigen’ visafslag in IJmuiden. Basis vissoorten, traditioneel en ambachtelijk bereid. Vishandel is een vak, dat Gerard van Es door zijn jarenlange ervaring verstaat. Vis van dicht bij de bron, de Noordzee. Duurzamer kan niet.
  Industriestraat 59
  1976 CT IJmuiden
  Bezoek de website

  NIEUW VREEBURG

  De lunch- en dinerkaart van ons restaurant zijn een mix van klassieke en moderne gerechten. Alle gerechten worden met de grootste zorg en met verse ingrediënten bereid. Ons vriendelijke en vakkundige personeel helpt u graag een keuze te maken. Uiteraard hebben wij een ruim wijnassortiment en weten we precies wat er bij uw keuze past.
  Bezoek de website

  RATATOUILLE FOOD AND WINE

  Het succesvolle restaurant van chef kok Jozua Jaring is – net als ratatouille – een mix van de Franse keuken in de realiteit van vandaag met uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding in een laagdrempelige omgeving. Zo zijn we in 2013 gestart in de Lange Veerstraat en zo gaan we na de verhuizing in 2015 ook door op onze unieke monumentale locatie aan het Spaarne.
  Spaarne 96, Haarlem
  Tel: 023 542 72 70
  Bezoek de website

  brouwerskolkje exclusieve

  Dinsdag tot en met zondag is Brouwerskolkje exclusief geopend voor een seizoensgebonden lunch. Onze Chef-Kok en zijn brigade hebben een prachtige lunchkaart samengesteld. Op speciale dagen is er geen á la carte mogelijkheid. Zie hiervoor onze agenda.Na de lunch zijn we tot 18:00 uur geopend voor een borrel, behalve als we Exclusief zijn afgehuurd.Er zijn een beperkt aantal (gratis) parkeerplaatsen bij Brouwerskolkje. Wanneer onze parkeerplaats vol is, kunt u gratis parkeren bij de Tetterodehal, op 5 minuten loopafstand.Honden zijn alleen op het terras toegestaan mits aangelijnd.Wilt u meer informatie of wilt u reserveren? Bel ons op 06 44 68 47 93
  Bezoek de website

  NAP

  Op de mooiste plek van Bloemendaal, net over de grens van Haarlem. Geniet u van eigentijdse gerechten tijdens lunch of diner.
  Het Normaal Amsterdams Peil ligt wat ons betreft op het eten. Allen eigentijdse en moderne gerechten, spannend in smaakcombinatie en met veel aandacht voor vis, groente en seizoen. Chef-kok Jordy Schraven en gastheer Jimmy Dobbelaar bezorgen u een heerlijke avond met bijzondere gerechten en mooie wijnen. Zowel Jimmy als Jordy hebben afgelopen jaren veel kennis opgedaan in verschillende restaurants, waaronder respectievelijk Moon en Rijks in Amsterdam. Met toewijding brengen zij een stukje gastronomie vanuit onze hoofdstad naar Bloemendaal, waar zij al eerder samenwerkten op dezelfde locatie in Restaurant Terra. LUNCH
  Kerkplein 16A
  2061 JD Bloemendaal
  tel: 023 583 6687
  Bezoek de website

  GROOT TRAITEURSLAGER

  Vernieuwend met respect voor het ambacht. Onderscheidend door duurzaam gemest vlees, eigen productie van worst, vleeswaren, maaltijden, soepen en salades. Vooruitstrevend door voortdurend zoeken naar nieuwe trends.
  Bezoek de website

  HANS MOOLENAAR WIJNKOPERIJ

  Wijn? Je hebt er goede en minder goede van, je hebt dure en betaalbare. Maar aan het eind van het liedje komt het toch allemaal neer op één en hetzelfde. Een Australische vriend verwoordde het ooit zo: It’s only grapes. Ofwel, het zijn maar druiven. Want inderdaad, wijn is gewoon druivensap, niets meer en niets minder. Een geschenk van moeder natuur, en vervolgens door mensen omgetoverd tot iets fantastisch, dát wel.
  Zomerzorgerlaan 26,Bloemendaal
  Tel: 023 525 77 39
  Bezoek de website

  tapasbar el pincho

  El Pincho heeft naamsbekendheid verworven in een compleet gerestaureerd pand op de prachtige Riviervischmarkt in Haarlem, door de gezellige uitstraling en schitterende tapasgerechten. Op ons vier seizoenen terras, met uitzicht op de Sint Bavo-kerk, zit je het hele jaar midden in de gezellige stadsdrukte van Haarlem. Op de achtergrond een Spaans muziekje dat zorgt voor mediterrane sferen en doet al snel de dagelijkse dingen vergeten.Iedere dag blijven we onze gasten verrassen met mooie Spaanse gerechten en echte gastvrijheid… Onder het restaurantgedeelte is ‘La Bodeguita’ te vinden, ons intieme barretje waar je met een groep een compleet verzorgde avond kunt krijgen. Onze tweede verdieping is eveneens uitermate geschikt voor gezelschappen of private dining.De inhoud van de kaart laat zich raden: El Pincho serveert hoofdzakelijk tapasgerechten uit Spanje. Als het niet vers is, komt het bij ons de keuken niet in…
  Hasta luego y El Pincho
  Bezoek de website

  SORRISO - salami pasta vino

  Italiaanse smaakmakerij met een Bloemendaalse glimlach.
  De vrijdagse mibo in een frisgetint Italiaans jasje. Huis- en tuinfeestjes met Mediterrane smaakmakerij. Gerechtjes op maat als zonnige aanvulling op uw evenement. Tutto e possibile, als het aan Marcel (Le Gourmand) en René van Marsbergen ligt. Met hun gastvrije glimlach komen beide broers voorrijden in hun unieke food truck, volgeladen met zuidelijke zaligheden. Salami, hammen, olijven, kazen, pasta en wijnen. Maar ook de aankleding van uw party is bij Sorriso in vertrouwde handen. Bartafels, sfeerverlichting, u zegt het maar
  Brederodelaan 80 A,Bloemendaal
  Bezoek de website

  De KaasKampanje van Haarlem

  Wij openden onze deuren in augustus 2017 met de volgende missie: iedereen kennis laten maken met de mooiste producten, welke gepaard gaan met de meest uiteenlopende smaken. De kazen in onze winkel worden stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd op smaak, waarbij we kleine producenten hoog in het vaandel hebben staan. Naast kaas kunt u zich hier ook te goed doen aan vers gebrande noten, verschillende soorten vleeswaren, olijven en veel ander moois om de borrelplank mee te vullen.
  Bezoek de website

  alfa bier

  Alfa Edel Pils al drie jaar podiumplaats bij de groteDutch Beer Challenge.’Wij zijn een kleine onafhankelijke Limburgse familiebrouwerij,opgericht door Joseph Meens in 1870. Het brouwersambacht ging over vanvader op zoon. Generaties lang perfectioneerde de familie Meens haar bier,zonder concessies te doen aan smaak en kwaliteit. Dit resulteerde in inmiddels vier generatiesfamilietraditie en onze zes unieke bieren: Edel Pils, Krachtig Dort, DonkerBruin, Lentebok, Herfstbok en Super Strong 9,2.Onze bieren onderscheiden zich door onze eigenMeens-stamgist, aromatische hopsoorten van de fijnste kwaliteit en zorgvuldiggeselecteerde mouten én door ons gecertificeerde bronwater. Ons bronwater is6000 jaar oud en kan direct de brouwketel in. Daarnaast worden onze bieren extra langgelagerd waardoor ze een verfijnde smaak krijgen.
  Bezoek de website

  Meat This

  Geen zin om de deur uit te gaan? Bestel snel en eenvoudig op onze eigen website en wij zorgen dat het eten wordt bezorgd op het door jou gekozen tijdstip. Wil je direct kunnen genieten van je maaltijd?"
  Bezoek de website

  Updates

  sponsors