23 t/m 25 AUGUSTUS 2019
DONKERELAAN BLOEMENDAAL

23, 24 en 25 augustus 2019 bubbles & bites in
bloemendaal

Bubbels & Bites, zesde editie in de maak.
Alweer de zesde editie van Bubbles & Bites Bloemendaal. Van 23 tot en met 25 augustus wordt het weer genieten tijdens het feest der herkenning op de Donkerelaan.
Bloemendaal Jazz een oude traditie zal ook weer glans krijgen tijdens deze zesde editie. We gaan in de avond wat meer live muziek programmeren. Dus niet alleen de tong wordt gestreeld dit jaar.
Op dit moment zijn we druk bezig met het benaderen van sponsoren en deelnemers. Binnenkort meer en natuurlijk het laatste nieuws altijd te vinden op deze website.
Organisator Bubbles & Bites

deelnemers 2019

  RESTAURANT BARTJE

  De gezellige informele sfeer zorgt voor veel vaste gasten die door ons ervaren team met enthousiasme bediend worden. Bartje Bloemendaal is een fijne plek om te genieten van een kopje koffie en een borrel en heerlijk te eten zowel voor lunch als diner.
  Brederodelaan 80, Bloemendaal
  Tel: 023 526 15 05
  Bezoek de website

  NIEUW VREEBURG

  De lunch- en dinerkaart van ons restaurant zijn een mix van klassieke en moderne gerechten. Alle gerechten worden met de grootste zorg en met verse ingrediënten bereid. Ons vriendelijke en vakkundige personeel helpt u graag een keuze te maken. Uiteraard hebben wij een ruim wijnassortiment en weten we precies wat er bij uw keuze past.
  Bezoek de website

  RATATOUILLE FOOD AND WINE

  Het succesvolle restaurant van chef kok Jozua Jaring is – net als ratatouille – een mix van de Franse keuken in de realiteit van vandaag met uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding in een laagdrempelige omgeving. Zo zijn we in 2013 gestart in de Lange Veerstraat en zo gaan we na de verhuizing in 2015 ook door op onze unieke monumentale locatie aan het Spaarne.
  Spaarne 96, Haarlem
  Tel: 023 542 72 70
  Bezoek de website

  VIJN CATERING

  De organisatie van festiviteiten, bijzondere projecten en evenementen vergt een grote dosis ervaring en specialisme.
  Het verzorgen van deze ‘niet-alledaagse’ gebeurtenissen is het dagelijks werk van Vijn partyservice. Vijn partyservice verzorgt de complete organisatie en uitvoer van evenementen en festiviteiten bij u thuis, op de zaak of op één van onze stijlvolle locaties in de regio. Hierbij inventariseren wij voor u de meest uiteenlopende wensen, dragen wij zorg voor een gedetailleerde planning en coördinatie en staan garant voor volledige verzorging, waarbij geen detail over het hoofd wordt gezien. De kenmerken van Vijn partyservice zijn, kwaliteit, vakmanschap en enthousiasme. Omdat er talloze variaties mogelijk zijn wat betreft prijs, als de keuze van het product raden wij u aan, vrijblijvend, in een gesprek uw wensen kenbaar te maken.
  Bezoek de website

  FROMAGERIE L`AMUSE

  l’Amuse verkoopt meer dan 400 soorten kaas.Na affinage in één van de drie klimaatcellen, zijn de kazen geschikt voor consumptie. Particulieren kunnen bijna dagelijks terecht in Amsterdam en ook bijna dagelijks in IJmuiden. l’Amuse is ook importeur van de oliën van Chateau d`Estoublon uit de Provence. Ook de ontwikkeling van nieuwe kazen en ultieme combinaties zoeken tussen kaas met wijn, bier, whisky, thee en saké behoren bijna dagelijks tot ons werk.
  Dokweg 21, IJmuiden
  Tel 0255 510 106
  Bezoek de website

  GROOT TRAITEURSLAGER

  Vernieuwend met respect voor het ambacht. Onderscheidend door duurzaam gemest vlees, eigen productie van worst, vleeswaren, maaltijden, soepen en salades. Vooruitstrevend door voortdurend zoeken naar nieuwe trends.
  Bezoek de website

  HANS MOOLENAAR WIJNKOPERIJ

  Wijn? Je hebt er goede en minder goede van, je hebt dure en betaalbare. Maar aan het eind van het liedje komt het toch allemaal neer op één en hetzelfde. Een Australische vriend verwoordde het ooit zo: It’s only grapes. Ofwel, het zijn maar druiven. Want inderdaad, wijn is gewoon druivensap, niets meer en niets minder. Een geschenk van moeder natuur, en vervolgens door mensen omgetoverd tot iets fantastisch, dát wel.
  Zomerzorgerlaan 26,Bloemendaal
  Tel: 023 525 77 39
  Bezoek de website

  DE BOKKEDOORNS

  Gastvrijheid met klasse is onze passie. Elk gerecht op de kaart wordt met liefde en vakmanschap bereid en vol aandacht en passie aan tafel geserveerd. Restaurant de Bokkedoorns, op een steenworp afstand van Haarlem en Amsterdam, bevindt zich midden in een uniek duingebied met een wijds uitzicht over een betoverend duinmeer.
  Bezoek de website

  Updates

  sponsors